Podpultni pomivalni stroji za kozarce

« katalog

Na razpolago v štirih velikostih: S, M, L in XL

Dodatne opcije opreme: Energy, Cool, ReTemp,  vgrajeni mehčalec

Specialist za briljantne rezultate pri pomivanju kozarcev. Podpultni pomivalni stroji za pomivanje kozarcev se ob vsakem postopku pomivanja prilagodijo različnim zahtevam, kot so vrsta in intenzivnost nečistoč, prisušenost in dekor. S prilagodljivimi faktorji pomivanja- še posebno pritisk, čas, pomivalno sredstvo in temperatura – garantira serija UC odlične rezultate pomivanja in je ob tem prijaznejša do kozarcev.

Popolna čistoča – nad standardnimi zahtevami. Novo eliptično pomivalno polje zgoraj in spodaj zagotavlja pomivalno silo, ki deluje po celotni površini in obvlada tudi najtrdovratnejše nečistoče. Lebdeči delci, kot so sadje in kavna usedlina, se s 4-kratnim filtracijskim lužnim sistemom s tipalom motnosti učinkovito odstranijo in voda za pomivanje ostaja trajno čista.

Za vsak kozarec ustrezna rešitev – to zagotavlja VarioPower. Funkcija VarioPower uravnava vodni tlak pri posameznem programu pomivanja ter s tem preprečuje nestabilnost tudi filigransko oblikovanih kozarcev. Tako so fini vinski kozarci z nizkim tlakom prav tako čisti kot robustni pivski vrčki z visokim tlakom.

Manj korozije stekla, dolgotrajen dekor. Primerne temperature pomivanja in izpiranja, v odvisnosti od programa, različni vodni tlaki in precizno doziranje pomivalnega sredstva, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vaših kozarcev.

Posebne rešitve – v vseh štirih velikostih. Funkcija Cool-Version pri izpiranju kozarce ohladi. To skrajša čakalne čase in zagotavlja stabilno pivsko peno. ReTemp-Version s svojimi zmanjšanimi temperaturami v rezervoarju in bojlerju zagotavlja, da so hladni kozarci hitro na voljo in hkrati zniža stroške delovanja za 16 %.