Pomivalni stroji za kozarce in posodo

« katalog

Na razpolago v štirih velikostih: S, M, L in XL

Dodatne opcije opreme: Energy,  vgrajeni mehčalec

Strokovnjaki za kombinirano uporabo. V snack barih, kavarnah in bistrojih se na zelo majhnem prostoru pripravljajo številne tople in hladne jedi in pijače. Za tovrstne gostinske obrate so pomivalni stroji Winterhalter za kozarce in belo posodo prvovrstna izbira. Ti vsestranski pomivalni stroji higiensko čisto pomijejo pribor, kozarce in belo posodo v enem pomivalnem postopku. Poleg programa za kombinirano pomivanje sta na voljo še dva programa, ki omogočata izključno pomivanje kozarcev oziroma druge posode.

Pripravljeno za kombinirano uporabo. Na novo razviti 4-kratni filtracijski lužni sistem s tipalom motnosti s filtriranjem odstrani plavajoče delce, kot so npr. delci sadja in kavna usedlina.

Sijajni kozarci. Če želite pomivati samo kozarce, izberite ustrezno definiran program s pomočjo simbola za kozarce na zaslonu na dotik. Ta program zagotavlja optimalen rezultat pomivanja in hkrati preprečuje nastanek korozije stekla.

Čista posoda. Poseben program za posodo pri pomivalnih strojih za kozarce in belo posodo pomiva z večjim tlakom in izpira pri višji temperaturi.