Podpultni pomivalni stroji za belo posodo

« katalog

Na razpolago v štirih velikostih: S, M, L in XL

Dodatne opcije opreme: Energy,  vgrajeni mehčalec

Ljubitelj čistoče z visoko kapaciteto. Podpultni pomivalni stroji za pomivanje bele posode se ob vsakem postopku pomivanja prilagodijo različnim zahtevam, kot so vrsta in intenzivnost nečistoč in različne oblike posode.S prilagodljivimi faktorji pomivanja- še posebno pritisk, čas, pomivalno sredstvo in temperatura – garantira serija UC odlične rezultate pomivanja in je ob tem prijaznejša do bele posode.

Čista posoda – sijajen vtis. Edinstvena, eliptična pomivalna polja s posebno razvitimi šobami zagotavljajo maksimalno pokritost površin in čistilno moč od zgoraj in spodaj. Za čisto vodo za pomivanje skrbi nov 4-kratni filtracijski lužni sistem s tipalom motnosti.

Stabilnost tudi za lahke krožnike in posode. S funkcijo VarioPower lahko Winterhalter kot edini ponudnik regulira tlak pomivanja. Z izbiro ustreznega standardnega programa ostaja lahka posoda zanesljivo na svojem mestu in se do čistega pomije.

Konec s trdovratnimi nečistočami. Posebno konfiguriran program omogoča pomivanje z zelo visokim tlakom in zagotavlja, da se tudi zelo nečista posoda higiensko čisto in hkrati gospodarno pomije.

Maksimalna zmogljivost za pomivanje pločevinastih pekačev in pladnjev. Za ročno pomivanje te posode boste potrebovali precej časa, vode in energije. Na tem mestu se izplača uporaba pomivalnega stroja UC-XL z večjo globino pomivalne komore. S tem strojem je pločevinaste pekače in pladnje mogoče gospodarno in higiensko pomiti.