Pogosta vprašanja

 

1. Želim odpreti gostilno, vendar ne vem koliko me bo investicija stala. Ali mi lahko svetujete?

Seveda. Na podlagi informacij, ki nam jih boste posredovali, vam lahko pripravimo oceno investicije, da se boste lažje odločili, ali je načrtovan projekt za vas smiseln ali pa bi bilo bolje razmisliti o nekaterih prilagoditvah.

 

2.  Zanima me nakup točilnega pulta (šanka), vendar zanj nimam izdelanega načrta. Ali mi ga lahko vi narišete in koliko me bo to stalo?

Seveda, smo strokovnjaki za načrtovanje točilnih pultov, to je naša osrednja dejavnost. Cena je odvisna od zahtevnosti projekta, zato je najbolje, da nas za konkretno ponudbo kontaktirate. Če se odločite, da vam točilni pult tudi izdelamo, vam priprave načrtov ne bomo zaračunali.

 

 3.  Kavarno želim opremiti sam. Ali mi lahko notranjost kavarne samo izrišete?

Da. Za vas lahko izdelamo samo idejni projekt z nazornimi 3D vizualizacijimi in vam svetujemo pri uporabi barv, materialov in izboru pohištva in opreme. Lahko pa poskrbimo še za natančne izvedbene načrte, usklajevanje izvajalcev, izdelavo opreme po meri in ugodno dobavo serijskih elementov in aparatov. Izkušnje naročnikov kažejo, da se časovno, velikokrat pa tudi finančno, bolj izplača, če opremljanje v celoti prepustite strokovnjakom.

 

 4.  Imam načrt notranje opreme, ki mi ga je izdelal arhitekt. Ali se lahko z vami dogovorim, da mi na podlagi tega načrta opremite restavracijo?

Da. Na podlagi načrtov, ki jih že imate, vam lahko v celoti opremimo restavracijo. Poskrbimo za pulte in druge elemente, ki jih je potrebno izdelati po meri in priskrbimo vso ostalo serijsko opremo in aparate.

 

 5. Ali mi lahko priskrbite točilni pult skupaj s polico in fasado?

Da. Če že imate izdelan načrt za fasado in polico, vam ju lahko izdelamo skupaj s točilnim pultom. Če ideje za fasado še nimate, vam jo glede na notranjo opremo in stil lokala oblikujemo mi.