Načrtovanje točilnic

Načrtujemo funkcionalne, estetsko dovršene in sodobno opremljene točilnice.

točilni pult Jakopin

Oblikovno zahtevnejši, po meri izdelan točilni pult Jakopin

Točilnica kot osnovno delovno okolje natakarjev mora omogočati hitro strežbo, higensko neoporečnost in ergonomsko dovršenost. Z uporabo izvirnih materialov in barv dosežemo, da naše točilnice poleg uporabnosti in kakovostne opreme odlikuje tudi estetska privlačnost.

Strokovnjaki za tehnologijo točilnih pultov

Načrtovanje opreme točilnic je naša osrednja dejavnost, ki jo skrbno negujemo in razvijamo. Sledenje svetovnim trendom in poznavanje najsodobnejših tehnoloških rešitev nam omogočata izvedbo tudi najzahtevnejših projektov.

Vsebinske elemente točilnice prilagajamo zahtevani zmogljivosti in dejavnosti, ki ji je točnica namenjena. Glede na izbrane komponente izdelamo načrte mikrolokacij priključkov, ki so osnova za izdelavo projektov strojnih in elektro inštalacij.

Izdelamo oziroma priskrbimo lahko celotno točilnico vključno z vso opremo in inventarjem.

Pri načrtovanju sodeluje oblikovalec notranje opreme

Pri načrtovanju točilnih pultov sodeluje oblikovalec, kar poleg uporabnosti zagotavlja tudi estetsko dovršenost. Točilne pulte izdelamo oblikovno in stilsko prilagojene ostali notranji opremi.

Poleg kakovostne nerjavne pločevine pri izdelavi točilnih pultov uporabljamo tudi kerrock, ki omogoča številne barvne kombinacije in efekte.

fasada5-scena2-kamera2-898x675 Šank1-kavarna-W17cm (from workstation)